L'Aula petita és un recurs i un espai de suport que atén l'alumnat que necessita una atenció més individualitzada en algun moment de la seva escolarització. Treballem de manera engrescadora les àrees escolars amb petit grup o individualment, depenent de les necessitats de cada alumne. I mirem de passar-ho molt bé aprenent.
Maioletes i maiolets, El curs ja s'ha acabat, no com voldríem, però sí amb l'estima de sempre i amb l'alegria del proper retrobament. Gaudiu de l'estiu i sigueu feliços.
Estimades maioletes i maiolets, A partir del 20 d'abril aquest serà el calendari setmanal per seguir aprenent des de casa.
Els dilluns, l'alumnat de CM i CS, entreu al blog de l'Aula Petita i cliqueu la pestanya superior on diu coronapropostes CM o coronapropostes CS, segons el vostre cicle. Els altres dies aneu al blog del vostre cicle, on trobareu l'enllaç de les propostes de les diferents àrees. Us trobo molt a faltar i sempre que vulgueu us podeu comunicar amb mi per aquest correu electrònic:
Maioletes i maiolets, Ja sabeu que podeu fer el Glifing, però també en els mòbils i/o tauletes hi ha l'aplicaió ReadUp.
Aquí podeu millorar la vostra agilitat lectora de manera divertida i ho podeu fer sols i soles o amb un adult. Pels usuaris del Glifing aquesta aplicació és gratuita i heu d'utilitzar el mateix usuari i contrasenya.
Aquest joc t'ajudarà a preparar-te per anar amb bicicleta o skate. També per moure't per la ciutat a peu, amb bici, cotxe o transport públic. Podràs identificar senyals de trànsit i altres aspectes de la circulació per la ciutat. Per jugar-hi clica l'enllaç i pots entrar com a convidat. Clica l'enllaç https://playandlearn.raccmoutb.cat/base/?locale=ca
Maioletes i maiolets, Us animo a fer multiplicacions xineses, ara amb dues xifres! Podeu enviar els vostres vídeos als correus electrònics del vostre cicle.
Maioletes i maiolets, Us animo a fer un vídeo per als vostres companys i companyes de la classe. Ja sabeu que l'heu d'enviar al correu electrònic del vostre cicle. Jo avui, us deixo el meu:
Maioletes i maiolets, La Laura de MUS-E us envia un vídeo de la dansa de St Jordi per a què la balleu des de casa. Au, vinga, som-hi, TOTES I TOTS A BALLAR:
Maioletes i maiolets, Espero que aquests dies que esteu a casa us organitzeu molt bé el temps. Així podreu gaudir de tot el que vulgueu de fer. Jo m'he fet un horari: 8.00h: despertar-me i dutxa 8.30h: esmorzar 9.00h: una mica d'exercici 9.30-13h: treballs de l'escola 13h-14h: treballs de casa 14h: dinar 15.30-18h: treballs de l'escola 18h: connectar-me amb les mestres de l'escola 19h: lectura, música, jocs, exercici, feines de casa... 20.30h: sopar 21.30h: mirar les notícies 22.30h: llegir i anar a dormir I vosaltres, heu fet el vostre horari?
Estimats i estimades maioletes i maiolets, Ja sabeu que ens hem de quedar a casa, però podem fer moltes coses i aprofitar el temps al màxim. El blog de l'Aula Petita té una pestanya amb activitats. Molts i moltes de vosaltres ja la coneixeu, us animo a fer cada dia una activitat diferent. Ah, i no oblideu de fer el GLIFING!!!
També, la Nati Bergadà comparteix 80 recursos educatius pels infants d'infantil o primària per poder aprofitar aquests dies, aprendre des de casa i evitar l’avorriment.
La Manpreet, la Naiala , en Simón i l'Ever estem planejant un viatge. Cadascú hem triat una destinació. Per això, primer seguim aquest guió: 1. Decidir on vull anar. 2. Quants i quins dies. 3. Saber si necessito una visa o mesures de salut. 4. Moneda i la seva conversió. 5. Transport que utilitzaré. 6. Ruta 7. Reservar allotjament. 8. Pensar les activitats que es poden fer a cada lloc. 9. Pressupost aproximat. 10. Documentació
En breu, penjarem el nostre viatge! De moment, endevineu quines ciutats voldríem conèixer
La setmana passada els alumnes de segon vam rebre cartes d’alumnes
de l’escola Francesc Macià. Ens va fer molta il·lusió! Aquestes darreres setmanes hem treballat com fer una carta a l’aula petita i
poder així contestar als nostres companys i companyes de barri.
L'esquema corporal és la imatge mental que tenim del nostre propi cos en relació amb les diferents parts del cos i en relació amb l'espai i els objectes que l'envolten. Això implica conèixer els límits del propi cos: cara, ulls, orelles, boca...
A l'aula petita hem aprofitat per treballar jugant el vocabulari del cos, l'estructuració de la frase i l'esquema corporal.
El joc simbòlic ajuda als infants a comprendre i assimilar l'entorn que els envolta, afavoreix la imaginació i la creativitat, a prendre decisions personals i en grup i contribueix al seu desenvolupament emocional i racional que es van desenvolupant amb l'acte de jugar i respectant els diferents ritmes de cada nen i nena.
L'alumnat de 6è ha estat elaborant una presentació en PowerPoint per fer una exposició oral.
Per a l'exposició i per a la seva valoració hem de tenir en compte els segünets punts: - Presentació i organització - Vocabulari - Volum - Vocalització - Entonació - Pronuncia - Llenguatge no verbal - Treball en equip - Conclusió